VIDEO FCSB, din nou campioană a României la fotbal după 9 ani. Hagi: „Merita!”. Ce spune Gigi Becali

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 28.04.2024 - 09:30
FCSB, din nou campioană a României la fotbal după 9 ani. Hagi: „Merita!”. Ce spune Gigi Becali - Foto: iamsport.ro

FCSB este din nou campioană a României la fotbal, după 9 ani de la obținerea precedentului titlul. A câștigat meciul cu Farul lui Gică Hagi cu 2-1.

SHARE

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

FCSB, din nou campioană a României la fotbal după 9 ani. Hagi: „Merita!”. Ce spune Gigi Becali

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 26, când Miculescu a primit în careu, de la Olaru, şi a înscris.

Grameni l-a blocat pe Olaru în ultimul moment la faza din minutul 62, pentru ca, în minutul 77, Olaru să scape singur cu Buzbuchi, însă portarul oaspeţilor a reuşit să devieze balonul pe lângă poartă.

Citește și: Recunoașteți personajul? Actorul care i-a „furat” soția unui mare antrenor de fotbal

După numai două minute Louis Munteanu a centrat de pe dreapta şi Rivaldinho a egalat cu o lovitură de cap. FCSB şi-a acontat titlul în minutul 84, atunci când Alexandru Băluţă a marcat.

Gazdele au aşteptat analiza VAR, golul a fost acordat, iar elevii lui Elias Charalambous sunt matematic campioni.

Până la final Olaru a trimis în bară, la un contraatac din minutul 90+3 şi meciul s-a încheiat cu victoria lui FCSB, scor 2-1, relatează News.ro.

Becali: „Am câştigat en fanfare. Putea să fie 5-1”

“Noi nu trebuie să uităm niciodată şi trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc. Dinamo, Rapid... Ăsta este meritul meu, că am ţinut echipa tot timpul în frunte.

Ce s-a întâmplat în seara asta este cununna. Noi am câştigat en fanfare. Putea să fie 5-1. Acum suntem campioni. Să se bucure toată lumea...

Acum noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat? Dacă nu mergem în cupele europene degeaba. Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene. Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Din campionatul românesc vreo trei îi ştiu. Alibec, poate Louis Monteanu, mai sunt şi de la Craiova... Vreau să iau jucători pe care mâine să-i pun să joace”, a declarat Becali, după ce FCSB a învins Farul. 

Citește și: Stadioane de 100.000.000€ la București, Timișoara, Galați, orașe fără Șosele de Centură

Hagi: „FCSB merită titlul”

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de campioană.

"Felicitări celor de la FCSB. A fost cea mai constantă şi mai pragmatică echipă, e campioana României şi trebuie să o felicităm. Cred eu că merită titlul", a afirmat Hagi la postul Digisport, după înfrângerea suferită de Farul cu 2-1 în faţa formaţiei FCSB.

"Noi azi am încercat, am vrut, dar nu am prins o zi bună. Azi atât s-a putut, pentru că s-a vrut, s-a muncit, dar asta a fost. Eu am încercat să fac tot ce pot, dar FCSB e într-un moment pozitiv, joacă bine... noi trebuie să ne vedem acum de lupta noastră pentru a prinde Europa. Pentru că vom avea meciuri foarte grele în continuare", a mai spus Gheorghe Hagi, potrivit Agerpres. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te