Hăinuțe de bază pentru toamnă, pentru toți bebelușii

DE Newsweek România | Actualizat: 07.11.2023 - 21:56

Cum sezonul rece a început să se arate din ce în ce mai mult, acum e momentul potrivit ca dumneavoastră și membrii familiei să vă schimbați garderoba.

SHARE

Important este să o luați pe rând, de la membru la membru. De aceea, în rândurile ce urmează, ne propunem să vă ajutăm să-i formați o bază de haine de sezon celui mai micuț membru, și anume bebelușului.

În acest articol vă vom vorbi despre topuri, pantaloni, încălțăminte și alte accesorii potrivite pentru bebeluși și vremea de afară. Să începem! 

Bebelușii au nevoie de cât mai multă atenție posibilă, în special atunci când vă doriți să mergeți la o plimbare răcoritoare de după amiază, toamna.

Pentru aceasta, veți avea nevoie de o bază solidă de haine de bebeluși, de la topuri, la pantaloni și accesorii diverse. În continuare, vă vom vorbi despre topurile pe care le puteți alege pentru cel mic, pentru cât mai mult confort și căldură. Iar apoi vom trece la următoarele categorii promise.

La final, cu siguranță veți contura o ținută perfectă, atât pentru temperaturile actuale, cât și pentru confortrul lui bebe.

Topuri

Când vine vorba de hainele pentru bebeluși, printre cele mai căutate sunt topurile. Aici se încadrează body-urile, bluzele de corp și hanoracele. În funcție de cât este de frig afară, vă recomandăm să-l îmbrăcați pe mititel cu un body, mai întâi de toate.

Fiind confecționate din bumbac, aceste piese vestimentare îi vor acorda căldura necesară bebelușului, cât și confort alături de libertate în mișcare. Bumbacul va fi ușor de întreținut și curățat, se va spăla repede și nu se va pată, dacă aveți grijă de material.

Puteți alege fie un body tip tricou, fie unul cu mânecă lungă, în funcție de cât de friguroasă este ziua în care decideți să vă plimbați. Peste această piesă va veni de minune și o bluză de corp sau un hanorac. Ținând cont de stilul pe care vreți să i-l oferiți micuțului, optați pentru una dintre cele două variante.

Cele mai potrivite culori ale sezonului sunt roșu, portocaliu, maro, crem și verde, deci aveți o gamă largă de nuanțe pe care să le asortați.

Pantaloni

Deși gama de pantaloni pentru bebeluși este una largă, noi vă vom menționa numai o singură piesă vestimentară, astăzi. Și anume, pantalonii de trening.

Asemenea topurilor, și treningul pentru cel mic va fi confecționat tot din bumbac, deci îi va oferi prichindelului căldura de care are nevoie.

Puteți alege chiar și o pereche plușată la interior, pentru cât mai mult confort. Culorile pentru care puteți opta, fiind foarte versatile, sunt gri, negru și crem. Ele se vor potrivi de minune cu orice top sau bluză.

Încălțăminte

Cât despre încălțăminte, trebuie să vă spunem că șosetele au un rol important. Vă sfătuim să alegeți o pereche plușată, care îl vor face pe bebe să se simtă ca și cum ar fi îmbrățișat de ursulețul preferat.

Deasupra, nu ezitați să-i puneți o pereche modernă de adidași pentru bebe și veți vedea cum ținuta sa se va completa. Și aici aveți o mulțime de culori pentru care puteți opta, însă cea mai versatilă alegere ar fi adidașii albi sau negri.

Accesorii

Nu în ultimul rând, contează să vă sfătuim și în materie de accesorii. Și nou-născuții merită să fie dichisiți cu cele mai frumoase haine de bebeluși, așa că vă recomandăm să alegeți un fes în ton cu întreaga ținută.

Dacă ați mers pe culori închise pentru hăinuțe, atunci puteți alege un fes mai deschis la culoare, pentru un plus de stil. Sau chiar și invers, dacă ați optat pentru o ținută deschisă la culoare, fesul maro, de exemplu, se va asorta de minune cu o încălțăminte în aceeași nuanță.

Trebuie doar să vă lăsați imaginația să zboare, pentru a putea forma cele mai comode outfituri. Alte accesorii ar putea fi și suzeta sau jucăria preferată.

Deși este puțin riscant să ieșiți cu acestea afară, din cauză că le-ar putea pierde, puteți totuși să alegeți una dintre aceste două accesorii pentru a-i completa ținuta micuțului. 

Și iată cum, după citirea sfaturilor noastre, ați ajuns la final. Sperăm că acest articol v-a fost de folos și că acum vă simțiți încrezător să-i creați celui mic ținute comode și frumoase. Nu ezitați să navigați mediul online dacă vă doriți să vă inspirați și de la alte tipuri de haine pentru bebeluși. Pe această cale, vă dorim happy shopping!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te