Newsweek IT&C Summit: Reziliența în Securitatea Cibernetică - Abordări și soluții

DE Newsweek România | Actualizat: 13.05.2024 - 18:56

Newsweek România, una dintre cele mai citite publicații din țară, organizează pe 13 mai, ora 16.00, Newsweek IT&C Summit 2024: Reziliența în Securitatea Cibernetică - Abordări și soluții pentru un mediu digital sigur.

SHARE

Cea de-a VII-a ediție a Newsweek IT&C Summit aduce în prim plan subiecte de maximă actualitate și relevanță pentru industria tehnologică din România.

AFLĂ mai multe despre agenda Newsweek IT&C Summit 2024: Reziliența în Securitatea Cibernetică - Abordări și soluții pentru un mediu digital sigur AICI

Newsweek IT&C Summit 2024: Reziliența în Securitatea Cibernetică - Abordări și soluții

Prin prisma temelor abordate, summit-ul își propune să exploreze și să dezbată aspecte cruciale legate de securitatea cibernetică, un domeniu în continuă evoluție și de o importanță vitală în era digitală.

Participanții vor avea oportunitatea de a lua pulsul rezilienței în fața amenințărilor cibernetice, de a identifica cele mai eficiente strategii de protecție și de a înțelege importanța adaptabilității în acest context în schimbare constantă.

De asemenea, summit-ul va fi o platformă pentru a analiza și dezbate tendințele și schimbările din industria IT & C din România, oferindu-le participanților o privire privilegiată asupra direcțiilor de dezvoltare și inovație în acest sector cheie al economiei.

Citește și: Newsweek Retail Summit 2024: Principalele tendințe și provocări de pe piața de retail

Un alt punct important pe agenda evenimentului va fi stadiul proiectului de cloud guvernamental, un demers esențial pentru modernizarea infrastructurii și serviciilor publice din România.

Participanții vor avea ocazia să afle ultimele noutăți legate de acest proiect strategic și să discute provocările și oportunitățile pe care le implică implementarea sa.

În plus, Newsweek IT & C Summit 2024 aduce în atenție și legea privind serviciile digitale în România, un cadru legislativ ce va influența în mod semnificativ mediul de afaceri și dezvoltarea tehnologică în țară.

Dezbaterile vor aborda impactul acestei legi asupra industriei digitale, precum și implicațiile practice pentru actorii implicați în acest domeniu.

Cu speakeri de marcă din industrie și participanți de prestigiu, Newsweek IT & C Summit 2024 se anunță un eveniment de referință pentru toți cei interesați de evoluția tehnologică și digitală în România.

Participă:

Adrian Victor Vevera, Director General al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică,

Andrei Niculae, Vicepreședinte Autoritatea pentru Digitalizarea României,

John Strand, CEO, Strand Consult,

Marius Bostan, Antreprenor, Senior Strategic Advisor & Investor, fost ministru al Comunicațiilor,

Vladimir Ghiță, Expert securitate cibernetică, Ana Grozea, Marketing Manager Tootor, 

Romeo Milea - Director, Network Deployment & Technology Enterprise Solutions at Vodafone Romania

Marius-Viorel Poșa, Subsecretar de Stat, Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Citește și: NEWSWEEK Construcții Summit 2024: Care este viitorul dezvoltării urbane?

Evenimentul va fi transmis în direct pe Newsweek.ro (site aflat Top 10 cele mai citite site-uri de Știri și Analize în clasamentul publicat de SATI, cu un trafic de peste 3,1 milioane de cititori unici pe lună) și pe pagina de Facebook a Newsweek România (67.000 de urmăritori și un impact lunar al postărilor de 7,5 milioane persoane).

Partenerii Newsweek IT&C Summit 2024 sunt: VODAFONE, INSTITUTULUI NAȚIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE IN INFORMATICA-ICI, TRANSGAZ ȘI TOOTOR.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te