George Simion, derapaj la adresa lui Drulă și Cioloș: „Ei sunt Părintele 1 și Părintele 2”

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.04.2024 - 09:43
George Simion, derapaj la adresa lui Drulă și Cioloș: „Ei sunt Părintele 1 și Părintele 2” - Foto: Facebook

George Simion, derapaj la adresa lui Drulă și Cioloș pe care i-a numit în bătaie de joc „Părintele 1 și Părintele 2”. Simion și-a arătat agresivitate și față de alegătorii care au contestat modul în care a făcut testul cu detectorul cu minciuni.

SHARE

George Simion și-a făcut, în stilul său clasic populist un test cu detectorul de minciuni ca să arate cât de patriot și curat este. 

George Simion, derapaj la adresa lui Drulă și Cioloș: „Ei sunt Părintele 1 și Părintele 2”

Newsweek a scris că testul trecut de Simion la detectorul cu minciuni e o făcătură. Un specialist a desființat modul în care testul a fost realizat. Testul nu a respectat minimele cerințe de omologare.

Mai jos aveți analiza Newsweek pe testul cu detectorul de minciuni la care s-a supus Goerge Simion.

Citește și: VIDEO Cum și-a aranjat George Simion testul cu detectorul cu minciuni ca să arate că nu e spion rus

Simion și-a continuat demagogia și pe contul de Fb, iar atunci când oamenii și-au arătat obiecțiile față de modul în care s-a făcut testul a devenit violent.

„Drulă și cioloș au făcut test și ei să vadă cine este părinte 1 și părinte 2!”, a spus din senin George Simion crezându-se haios. Simion a vrut să îi atace pe Cioloș și Drulă în ideea în care USR și REPER ar susține ca părinții să nu se mai numească tată și mamă (evident, că nu e așa).

Probabil că lui Simion i-a plăcut gluma pe care a făcut-o pentru că a mai repetat-o în câteva comentarii.

Cineva i-a atras atenția că: „Diferența e ca la SRI detectorul de minciuni e băgat în priză, ca stiu sa faca testul corect, cu intrebari de test cu tot ca sa stabilească linia de baza, ca omul care opereaza aparatul e pregătit și ca interpretarea rezultatelor durează vreo două ore jumate, nu se termină cu un băiat de la tineretul AUR care spune “e sincer”.

Citește și: EXCLUSIV George Simion a trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, dați de un coleg din AUR. Ce făcea pentru ei

Răspunsul a venit cu aceeași obsesie a lui Simion:

„Nu știu cum se face acolo, la noi durează o oră, îi aștept pe Părintele 1 Drulă și Părintele 2 Ciolos să îl facă, la SRI sau unde zici tu…”

După o altă contestare a modului în care a decurs testul cu detectorul de minciuni, Simion a venit cu aceeași placă:

„După mintea voastră trebuia un video de o oră (ca atât durează nu un colaj). De asta sunteți atât de plini de succes în mediul online 🙊 Au loc testări și azi și mâine la sediul AUR, vă invit să îl probați/testati. Primul să vină Cătălin Drulă/ vin și eu oriunde sunt chemat, fără probleme”.

Newsweek a arătat, ieri, că Simion și- aranjat un test cu detectorul de minciuni

„La mine, o testare durează cel putin 90 de minute, în metodologia de lucru americană cu care lucrez eu spune că dacă o testare durează mai mult de 90 de minute nu este în regulă.

Citește și: EXCLUSIV Cine finanțează nunta de 500.000 euro a lui Simion. Pretinde că trăiește cu 250 euro/lună

Există o discuție pre-test, în care discutăm, se prezintă aparatul, se ia o declarație de consimțământ, de prezintă întrebările.

După aceasta urmează testul propriu-zis cu 10 întrebări. Trebuie făcut de mai multe ori. Apoi ai nevoie de ceva timp pentru a analiza, să scrii și să dai expertiza, nu se dă instantaneu așa. 

Poate că noi am avut acolo doar un fragment, nu vreau să acuz pe nimeni. Dacă am fi avut toată filmarea, ne-am fi putut pronunța”, a explicat pentru Newsweek România, comisarul-șef în rezervă Liviu Chesnoiu profiler – psiholog criminalist, expert poligraf, fost șef al Laboratorului de Detecție al Comportamentului Disimulat Constanța, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Articolul pe larg este AICI

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te