VIDEO viral Cum și-a amenajat un cuplu o locuință superbă în garajul părinților cu doar 1.500$?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 01.02.2024 - 16:59
VIDEO viral Cum și-a amenajat un cuplu o locuință superbă în garajul părinților cu doar 1.500$? - Foto: NY Post / imagne cu caracter ilustrativ

VIDEO viral Cum și-a amenajat un cuplu o locuință superbă în garajul părinților cu doar 1.500$? Iată cum și-au dus visul până la capăt.

SHARE

VIDEO viral Cum și-a amenajat un cuplu o locuință superbă în garajul părinților cu doar 1.500$? Iată cum și-au dus visul până la capăt. 

Cum și-au amenajat casa în garajul părinților

Să te muți înapoi la părinți s-ar putea să nu sune ca ceva cu care să te lauzi. Cu toate acestea, o femeie din Delaware a transformat garajul părinților săi într-un garsonieră confortabilă, asemănătoare unei "căsuțe", pentru doar 1.500 de dolari, după cum se vede într-o serie recentă de videoclipuri TikTok care au atras atenția altor pasionați de transformare a locuinței.

Citește și: Ce buton trebuie să apeși la mașina de spălat să-ți iasă hainele imaculate fără produse scumpe

"Când intri înăuntru, te simți liniștit și senin", a declarat Savannah Shockley, în vârstă de 24 de ani, pentru Daily Mail despre locuința sa neconvențională. "Este foarte pământesc, liniștitor, natural".

Într-un clip, Delawaran detaliază transformarea garajului dintr-un dezastru dezordonat și mizerabil într-un colțișor pitoresc cu canapele, măsuțe de cafea, tablouri și mai mult ca un apartament din Brooklyn.

Shockley, care este solista trupei sale omonime Savannah Band, ar fi fost inspirată de o renovare similară a garajului pe care a făcut-o în 2022, când locuia în Fresno, California.

Ea a detaliat confortul transformat într-un clip cu peste 4,2 milioane de vizualizări.

A lucrat zile și nopți pentru a transforma garajul în ceva frumos

Cu toate acestea, Shockley a spus că ea și prietenii ei au lucrat de dimineața până seara timp de șapte zile consecutive, deoarece "chiar doreau să termine".

"Eram atât de entuziasmate, așa că am continuat", a spus cântăreața, care a ales să vopsească pereții în verde salvie, deoarece a considerat că este "relaxant și plăcut".

În ceea ce privește mobilierul, decoratoarea a reușit să facă economii, folosind o comodă piramidală dăruită de unchiul ei. De asemenea, ea a instalat un vitraliu, probabil o piesă rămasă de la proprietarii anteriori, pe care l-a descris ca fiind "frumos în timpul zilei".

"Îmi place efectul de culoare", a detaliat Shockley. "Soarele intră direct prin el. Dar adaugă și intimitate; nu prea ai nevoie de perdele."

VIDEO AICI.

Citește și: Ce obiect care costă numai 1 leu te ajută să usuci hainele mai rapid și să consumi puțină energie?

Locuința este, de asemenea, împodobită cu decoruri cu tematică celestă, cum ar fi steluțe, luni, cristale, etc. - o odă adusă obsesiei pentru astrologie a vocalistului.

Acestea sunt intercalate cu imagini de bărci cu pânze, scoici pe care le-a colecționat și alte elemente cu tematică nautică, precum un magazin de antichități pe malul mării.

"'Îmi place [să am] o atmosferă boho-beachy", a spus Shockley. "Locuiesc lângă plajă".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te