Vestea momentului de la TAS. Simona Halep: „Coşmarul trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 21.02.2024 - 13:38
Vestea momentului de la TAS. Simona Halep: „Coşmarul trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat” - Foto: Profimedia images

Halep, după audierile de la TAS: Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Simona Halep a anunțat miercuri că visul urât pe care l-a trăit timp de un an și jumătate, după ce a fost suspendată pentru 4 ani pentru dopaj, s-a încheiat

SHARE

Într-o postare pe Instagram, Halep a transmis că a avut șansa să își prezinte apărarea în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) și să demonstreze că nu s-a dopat în niciun fel, reafirmându-și totodată nevinovăția sa încă de la începutul acuzațiilor. 

Vestea momentului de la TAS. Simona Halep: „Coşmarul trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat”

„Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Am avut şansa să îmi prezint apărarea în faţa TAS, să arăt că nu m-am dopat în niciun fel. Asta am spus încă din prima zi în care am fost acuzată”, a afirmat în comunicat Halep.

Ea le-a mulțumit fanilor, jucătorilor, sponsorilor și tuturor celor care au susținut-o în această perioadă dificilă.

„Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucători, foşti jucători, legende ale sportului, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru susţinerea voastră extraordinară, pentru toate mesajele şi înregistrările video pe care mi le-aţi transmis în perioada de chinuri prin care am trecut. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată.

Citește și: Trei sportivi de top 10 care au trecut prin mâna lui Muratoglu. Luau aceleași suplimente ca Halep

Această susţinere a însemnat totul pentru mine şi mi-a dat putere să continui să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu de îndată ce le voi primi. Vă doresc tot ce este mai bun. Binele şi adevărul triumfă întotdeauna”, a transmis fostul lider mondial.

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, după ce a depus un apel împotriva suspendării sale pe patru ani impuse de ITA. În apelul său, ea a solicitat anularea deciziei ITA și reducerea sancțiunii.

Citește și: Chris Evert despre Simona Halep: “Şi-a predat întreaga viață antrenorului”

Simona Halep a acționat în justiție compania canadiană care a produs suplimentele nutritive pe care le consideră responsabile pentru testul pozitiv și suspendarea ei pentru dopaj.

Ea cere despăgubiri de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, producătorul Schinoussa Superfoods, în urma rezultatului pozitiv la testul de roxadustat de la US Open din 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te