Djokovic și alți 7 campioni, sprijin total pentru Halep. O mare rivală iese din circuit. E gravidă

DE Alex Darvari | 11.01.2023 - 21:29
Simona Halep - Foto: Prosport

Una dintre organizațiile jucătorilor profesioniști de tenis și-a arătat sprijinul pentru Simona Halep. Asociația Jucătorilor Profesioniști de Tenis e condusă de Novak Djokovic, dar nu e recunoscută ca opartener de ATP sau WTA.

SHARE

După suspendarea Simonei Halep, depistată pozitiv la US Open 2022, PTPA a publicat o declarație puternică prin care și-a arătat sprijinul față de româncă.

„PTPA se angajează să asigure că Simona Halep, la fel ca orice alt jucător, va avea parte de un recurs corect și complet. Vom lupta pentru drepturile sale și vom pleda pentru corectitudine și transparență pentru toți jucătorii”, a fost mesajul transmis de PTPA. 

Organizația lui Djokovic nu e recunoscută de ATP și WTA așa că, deocamdată nu poate influența deciziile din circuitul profesionist. În curând nu va mai putea fi neglijată, mai ales că lui Nole li s-au alăturat Ons Jabeur (Tunisia), Paula Badosa (Spania), Hubert Hurkacz (Polonia), John Isner (SUA), Bethanie Mattek-Sands (SUA), Vasek Pospisil (Canada) şi Saisai Zheng (China).

Halep spera că audierile în cazul său de dopaj vor avea loc în luna ianuarie dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla. De altfel, Halep a și plecat într-o vacanță în Dubai.

Este a treia vacanță pe care și-a luat-o Halep după suspendare. Simona Halep a fost la Atena, apoi a mers la Londra, chiar de Crăciun.

Există viață și după tenis

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, de două ori câștigătoare a Australian Open, și-a anulat duminică participarea la primul Grand Slam al anului cu o săptămână înainte de începerea acestuia. Naomi s-a plâns că trece prin depresii crunte.

Naomi Osaka, fost lider WTA și cvadruplă campioană de Grand Slam, a luat prin surprindere pe toată lumea, anunțând că își ia o pauză de un an de la tenis după ce a rămas însărcinată. Naomi Osaka a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni mamă, publicând o ecografie care confirmă că rivala Simonei Halep din circuitul WTA este însărcinată. Osaka trăiește o poveste de dragoste cu rapperul american Cordae Amari Dunston (25 de ani).

În luna mai 2019, a existat o bătălie pasională între Osaka și Halep pentru locul numprul 1 mondial. Osaka avea câteva sute de puncte în fața lui Halep.

Citește și: S-a retras de la Australian Open, pe care l-a câștigat de două ori. Boala „tăcută” care o macină

Simona Halep a fost prinsă dopată după turneul de Tenis de la US Open

Roxadustat este un inhibitor al HIF prolitil-hidroxilază care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și de globule roșii.

Citește și: Informație - șoc din Spania: Simona Halep va fi suspendată doi ani. „Nu va mai reveni pe teren”

Halep a fost suspendată de Federația de Tenis și riscă o suspendare finală de 4 ani.

Citește și: Șansă pentru Halep. Confirmare că ar fi putut consuma carne contaminată. Steroizii din vaci de vină?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te