Stroe: Din punctul nostru de vedere domnul Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic

DE Alin Crișan | Actualizat: 22.04.2024 - 20:00
Stroe: Din punctul nostru de vedere domnul Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic - Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Ionuţ Stroe a declarat luni că din punctul de vedere al liberalilor, medicul Cătălin Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic.

SHARE

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că din punctul de vedere al liberalilor, medicul Cătălin Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic şi asta nu i-o poate lua nimeni iar indiferent de presupuneri, că se va schimba această candidatură, indiferent de atacuri, scenarii sau fitile, el este cel care în acest moment are şi candidatura şi anvergura să conducă şi să înţeleagă acest oraş. ”Încercăm să facem această analiză de etapă, să vedem în ce stadiu ne găsim”, a spus liberalul despre discuţiile din şedinţa coaliţiei.

Stroe: Din punctul nostru de vedere domnul Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic

”Nu s-a anunţat absolut nimic, există o decizie, din punctul nostru de vedere domnul Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic, asta nu i-o poate lua nimeni şi indiferent de presupuneri, că se va schimba această candidatură, indiferent de atacuri, scenarii sau fitile, el este cel care în acest moment are şi candidatura şi anvergura să conducă şi să înţeleagă acest oraş”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Stroe a precizat că ”atât ei cât şi PSD îşi doresc să câştige Primăria Generală a Capitalei”.

”Exact de la acest subiect pleacă şi discuţiile noastre, de aici pleacă tot. De asta ne uităm atât de serios la ce şanse are domnul Cîrstoiu, de asta încercăm să facem această analiză de etapă, să vedem în ce stadiu ne găsim, să luăm cele mai bune decizii şi cea mai eficientă strategie pentru a fi cei care câştigă primăria generală şi majoritatea în CGMB”, a arătat el.

Ionuţ Stroe a ţinut să precizeze că ”în momentul de faţă există doar o analiză pe care atât PNL cât şi PSD o fac, o analiză de etapă”.

”Este absolut normal să facem acest lucru”, a mai spus Stroe, precizând că discursul medicului Cîrstoiu din conferinţa de presă i s-a părut ”coerent şi onest” în legătură cu acuzaţiile care i se aduc privind incompatibilitatea.

”Nu facem şi nu desfacem candidaturi la televizor. Există o situaţie dată la acest moment, ne dorim să avem şi să fructificăm (..) acest avantaj transformat în oportunitate al forţei politice pe care o avem în momentul de faţă. Noi, liberalii şi social-democraţii avem forţa de a atinge peste 50% din opţiunile oamenilor din Bucureşti şi în mod evident dorim să transferpm acest suport şi candidatului nostru”, a arătat Stroe.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te