Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Generală. Cine a însoțit-o la Biroul Electoral?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 28.04.2024 - 16:25
Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Generală - Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Generală. Candidatul PSD la alegerile din 9 iunie pentru funcția deținută de Nicușor Dan, a fost prezent, duminică, la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului București, înscriindu-se oficial în lupta electorală.

SHARE

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Generală. Fostul edil a Bucureștiului din perioada 2016 - 2020, s-a înscris oficial în lupta pentru funcția deținută la ora actuală de Nicușor Dan, ca repreentantă a PSD.

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Generală. Cine a însoțit-o la Biroul Electoral?

Duminică, Gabriela Firea s-a înscris oficial în lupta pentru funcția de Primar General al Bucureștiului. Ea și-a depus candidatura la la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti.

Firea a devenit candidatul unic al PSD pentru alegerile ce vor avea loc în 9 iunie, după ce doctorul Cătălin Cîrstiu a fost retras din poziția de candidat comun al alianței PSD - PNL.

Astfel, cele două partide de la guvernare au decis să meargă în alegerile pentru Primăria București cu candidați separași: Gabriela Firea, din partea PSD, și Sebastian Burduja, din partea liberalilor.

La evenimentul de depunere a candidaturii, Gabriela Firea a critiat mandatul actualului Primar General, Nicușor Dan, dând asigurări că echipa PSD-ului este cea care poate transforma Bucureștiul în bine.

Citește și: Paul Stănescu i-a luat scaunul Gabrielei Firea la PSD București

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. (...) Mulţumesc tuturor, am reuşit şi să strângem semnăturile şi să ne mobilizăm.

Aveţi în faţa dumneavoastră oamenii care transformă Bucureştiul în bine, care pot să facă diferenţa, care vor pune capăt ineficienţei, lentorii şi a tot ceea ce s-a întâmplat, din păcate, nu foarte bun în ultimii ani în Bucureşti, pentru că dezvoltarea nu a existat şi acolo unde proiectele au pornit, ritmul a fost unul de melc”, a afirmat Firea, conform Agerpres.

Ea a susţinut, de asemenea, că s-au pierdut aproape patru ani pentru Bucureşti, sublinind că cetățenii pot ierta eventualele greșeli ale administraiei, dar nu și nepăsarea acesteia față de problemele oamenilor.

„Deci, avem nevoie pentru o capitală modernă, în primul rând, de o echipă de o echipă determinată, muncitoare, sinergică, dornică să muncească, să muncească real şi să comunice cu cetăţenii, pentru că şi acest lucru este extrem de important.

Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă nu ne pasă şi nu le arătăm că ne pasă de fiecare în parte, fie că este vorba despre tineri, despre copii, despre femei, bărbaţi”, a adăugat Firea.

Citește și: Ce spune Gabriela Firea despre nominalizarea la europarlamentare: „Nu abandonez Bucureştiul”

Aceasta i-a mulţumit premierului Marcel Ciolacu, prezent la depunerea candidaturii, pentru toată susţinerea din această perioadă.

Gabriela Firea a venit la depunerea candidaturii însoţită de preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, primarii Sectoarelor 3 şi 4, Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă, europarlamentarul Mihai Tudose, precum și alţi reprezentanţi ai PSD.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te