Unde sunt pe buletinul de vot, la Bucureşti, candidaţii la primar general

DE Florin Budescu | Actualizat: 13.05.2024 - 10:49
Unde sunt pe buletinul de vot, la Bucureşti, candidaţii la primar general - Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Unde sunt pe buletinul de vot, la Bucureşti, candidaţii la primar general. Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, este pe primul loc, pe buletinul de vot.

SHARE

Unde sunt pe buletinul de vot, la Bucureşti, candidaţii la primar general. Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, este pe primul loc, pe buletinul de vot, la alegerile pentru Primăria Capitalei din 9 iunie, urmată de Sebastian Burduja (PNL) şi Mihai Enache (AUR).

Nicuşor Dan, actualul primar, se află pe locul 8 pe buletinul de vot, ca independent, în timp ce candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, este poziţionat pe locul 6, iar Diana Iovanovici-Şoşoacă, din partea SOS, pe locul 5.

Unde sunt pe buletinul de vot, la Bucureşti, candidaţii la primar general

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a trat la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor la alegerile locale din Capitală pentru Consiliul General şi pentru Primăria Capitalei.

Astfel, potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se candidatul Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD la lista pentru CGMB, conform News.ro.

Pe locul 2 pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul 2 se află candidatul Sebastian Burduja.

Citeşte şi: SONDAJ Firea și Piedone se canibalizează la vot. Nicușor Dan - 38% la mare distanță

Pe locul 3 pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul 3 la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache.

Pe locul 4 pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD) şi pentru primărie, candidatul Dorin Iacob, iar pe locul 5, SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă.

Locul 6 pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Citeşte şi: Ciucă și Ciolacu au anunțat când vor merge românii la vot. Când alegem președintele?

Pe locul 7 pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită iar pe locul 8 se află Partidul Ecologist. Ccandidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul 7 pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul 9 pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul 8 pe lista pentru Primăria Capitalei, ca şi independent iar pe locul 9 se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te