Slothana se lansează pe bursele de schimb în mai puțin de o săptămână (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 25.04.2024 - 13:24
Slothana se lansează pe bursele de schimb în mai puțin de o săptămână Foto: cryptodaily.co.uk

Entuziasmul din jurul monedelor meme este din nou în prim-planul scenei crypto. Slothana (SLOTH) ocupă poziția centrală în cea mai recentă nebunie speculativă, în anticiparea lansării sale mult așteptate.

SHARE

Această anticipare este alimentată de succesul prevânzării sale, care a atras o finanțare totală de peste 10 milioane de dolari din partea investitorilor.

Cumpără Slothana

Noua monedă meme Slothana este în centrul atenției pe Solana

Pentru cei care nu sunt încă la curent cu noutățile, pregătiți-vă - o nouă monedă meme Solana, numită Slothana, este pe cale să devină omniprezentă în peisajul crypto.

Cu o creștere remarcabilă, proiectul a atras deja o uriașă bază de fani pe platforma X (fostul Twitter), cu peste 23.000 de urmăritori în mai puțin de o lună. Acest lucru indică un interes crescut și o speculație intensă cu privire la potențialul viitor al proiectului Slothana.

Această creștere a entuziasmului a atins punctul culminant în timpul rundei de prevânzare a tokenului $SLOTH, iar proiectul și-a consolidat poziția ca unul dintre cele mai discutate subiecte în comunitatea crypto.

În loc să urmeze procedura obișnuită de cumpărare, investitorii pot să-și procure jetoanele SLOTH prin simpla trimitere de tokenuri SOL către o adresa portofelului proiectului.

Această metodă simplă, cu accente meme, a atras atenția într-un mod clar și distinct. Astfel, un total de peste 10 milioane de dolari în SOL au fost deja trimiși de către investitori dornici să intre în joc.

Cu multe resurse la dispoziție, echipa din spatele proiectului Slothana finalizează ultimele detalii ale tokenului înainte de a-l lista pe o bursă descentralizată (DEX) săptămâna viitoare.

Cu toate că platforma DEX specifică rămâne un secret bine păstrat, comunitatea investitorilor în monede meme va fi cu ochii pe viitoarele dezvăluiri.

De remarcat este faptul că echipa Slothana a anunțat o „ultimă șansă" de a cumpăra înainte de listare, motiv pentru care investitorii se înghesuie să-și facă rezervele, sperând la o explozie a prețului jetoanelor odată ce acestea devin disponibile pe piață.

SLOTH este susținut de influenceri crypto

Pe măsură ce agitația din jurul rețelei Solana atinge nivele fără precedent, nu este surprinzător faptul că proiectul Slothana primește recunoaștere din partea unora dintre cele mai mari nume și platforme din lumea crypto.

Pe site-ul de rating ICOBench, Slothana ocupă în prezent locul 2, depășind sute de lansări și vânzări viitoare de tokenuri.

De asemenea, influenceri de pe YouTube, cum ar fi ClayBro și Austin Hilton, și-au exprimat laudele pentru proiect pe canalele lor.

Dar, poate cel mai notabil, Slothana a reușit să se intre pe lista "5 Cele mai bune monede meme de cumpărat acum" organizată de echipa de la 99Bitcoins.

99Bitcoins este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai respectate centre educaționale din lumea crypto, astfel încât interesul lor pentru Slothana indică un potențial semnificativ.

Această susținere extinsă din partea liderilor de încredere din industrie demonstrează clar că acest token meme a reușit cu adevărat să atragă atenția comunității comerciale din spațiul crypto.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te