Tatăl ucigașului Mirel, cel care și-a ucis-o pe Andreea, înghenuncheat de durere: Mă doare sufletul

DE Daniel Toșa | Actualizat: 29.03.2024 - 10:10
Tatăl ucigașului Mirel, cel care și-a ucis-o pe Andreea, înghenuncheat de durere: Mă doare sufletul - Foto: Facebook

Tatăl ucigașului Mirel, cel care și-a ucis-o pe Andreea, înghenuncheat de durere. Un gest necugetat făcut din gelozie de un student a distrus total două familii în Timișoara. Tatăl criminalului a ieșit în lacrimi după ce și-a vizitat fiul ucigas în arest.

SHARE

Două familii sunt devastate de consecințele unei izbucniri de ură care a transformat un student aparent obișnuit într-un criminal. În tot acest timp, Andreea, victima lui Mirel, studentul criminal, este condusă pe ultimul drum.

Tatăl ucigașului Mirel, cel care și-a ucis-o pe Andreea, înghenuncheat de durere: Mă doare sufletul

Părinții și sora lui Mirel au venit astăzi la arest, aducându-i apă și fructe la vorbitor celui care a șocat comunitatea din Timișoara cu crima sa oribilă.

„Nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul", i-ar fi spus Mirel părinților săi.

Măcinată de gândul condamnării posibile a fiului său la 25 de ani de închisoare, familia lui Mirel se pune și în locul familiei Andreei, victima fiului lor.

„Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare, să ştiţi”, spune tatăl lui Mirel.

În paralel, la 250 de kilometri distanță, familia Andreei o conducea pe aceasta pe ultimul drum, răpusă de durere.

Sora lui Mirel a rămas șocată și nu poate să uite imaginea din apartamentul groazei.

„Am încercat să intru în cameră. Era ușa închisă și mi-a dat de bănuit de ce e ușa închisă. Verișoara era la apartament și au plecat când am ajuns eu de la facultate. Ea voia să își ia lucrurile din camera aceea și de asta am insistat să deschid ușa camerei”, a spus sora criminalului, potrivit Observatornews.ro.

Din student la medicină și teologie a devenit un ucigaș sângeros

Mirel era student la medicină și teologie. Acesta a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe Andreea din gelozie.

Cei doi aveau o relație de la finalul anului trecut. Victima l-a cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene, verișoara asasinului.

De ceva timp, între cei doi apăruseră mai multe neînțelegeri, tânărul fiind extrem de gelos. Vineri, după ce au terminat cursurile la facultate, fata i-ar fi spus că vrea să încheie relația. S-au certat, s-au îmbrâncit iar într-un moment de furie, tânărul a atacat-o cu un cuțit înjunghiind-o pe Andreea de 66 de ori.

Imediat după crima comisă cu sânge rece, tânărul de 23 de ani şi-a abandonat iubita într-o baltă de sânge, conștient ca a ucis-o, a închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul fără pic de remușcare.

Pentru fapta extrem de gravă comisă, acesta riscă 25 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te