Doi tâlhari au spart casa unei femei degeaba. Au plecat fără bani. Ce i-au făcut victimei

DE Vlad Alexandru | 18.04.2024 - 10:30
Cei doi tineri au sărit gardul Foto: camere de supraveghere

Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce s-a descoperit că sunt autorii unui jaf. De fapt ei nu au reușit să fure nimic însă victima a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

SHARE

Cel mai probabil au acționat la pont însă nu au plecat cu prada pe care o sperau. Doi tineri așteaptă acum să afle dacă sunt arestați preventiv pentru fapta lor.

Totul s-a întâmplat în luna martie, în București. 

Doi tâlhari au spart casa unei femei degeaba. Au plecat fără bani. Ce i-au făcut victimei

Polițiștii au făcut percheziții și i-au adus pe suspecți la audieri. 

În fapt, la data de 19 martie 2024, Secția 23 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 3, o femeie ar fi fost victima unei infracțiuni.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către doi tineri, în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 19 martie 2024, în jurul orei 03.30, cei doi tineri, având fețele acoperite, ar fi escaladat gardul, apoi ar fi pătruns într-un imobil din Sectorul 3, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, în vârstă de 56 de ani.

Bănuiții ar fi lovit-o, în mod repetat, cu scopul de a o determina să le remită eventuale sume de bani pe care le deține. Ulterior, cei doi ar fi  părăsit locuința fără a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori.

De asemenea, prin agresiunile fizice exercitate asupra victimei, i-au fost provocate leziuni, pentru care specialiștii din cadrul I.N.M.L au concluzionat că necesită pentru vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale. 

Astfel, în vederea administrării materialului probator, la data de 17 aprilie 2024, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Totodată, au fost puse în aplicare și două mandate de aducere, emise pe numele celor doi bănuiți, aceștia fiind depistați și conduși la audieri.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către  Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a transmis Poliția Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te