„Litoralul pentru toți”, gata să dea startul sezonului estival la Mare. Prețurile, cu 70% mai mici

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.05.2024 - 08:17
„Litoralul pentru toți”, gata să dea startul sezonului estival la Mare. Prețurile, cu 70% mai mici - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

„Litoralul pentru toți”, gata să dea startul sezonului estival la Mare. Prețurile, cu 70% mai mici. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea noii ediții a programului social "Litoralul pentru toți”, care va debuta oficial în câteva zile.

SHARE

Programul „Litoralul pentru toți”, așteptat de zeci de mii de români anual va deschide sezonul estival la Marea Neagră în data de 31 mai.

„Litoralul pentru toți”, gata să dea startul sezonului estival la Mare. Prețurile, cu 70% mai mici

În această perioadă, prețurile pentru o noapte de cazare în stațiunile de la Marea Neagră vor fi cu până la 70% mai mici decât cele din vârful sezonului estival, datorită participării hotelurilor de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile românești de pe litoral în acest program.

Până în prezent, peste 65 de unități de cazare au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR estimează că, până la începutul programului, numărul hotelurilor participante va depăși 100, asigurând aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

"Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârful sezonului, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în această perioadă? Doar câteva sute de lei la 3 stele

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.

Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Citește și: Cu ce sumă va crește valoarea voucherelor de vacanță din 2024? Care „bugetari” nu le mai primesc?

Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare.

Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR, potrivit Mediafax.

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, românii pot beneficia de sejururi la prețuri avantajoase până pe 20 iunie.

În stațiunea Eforie Nord, prețurile încep de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele.

În Mamaia, tarifele pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. 

În stațiunile din sudul litoralului, prețurile încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pachetele all-inclusive sunt disponibile de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul "Litoralul pentru toți” este la cea de-a 44-a ediție și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te