Unul dintre cei mai iubiți actori se întoarce la Pro TV. În ce producție poate fi văzut?

DE Catinca Doboș | Actualizat: 09.05.2024 - 15:01
Unul dintre cei mai iubiți actori se întoarce la Pro TV. În ce producție poate fi văzut? - Foto: Știrile ProTV

Unul dintre cei mai iubiți actori din România se întoarce la Pro TV. În ce producție poate fi văzut și unde va fi difuzată aceasta?

SHARE

Actorul Alexandru Papadopol se întoarce la PRO TV, în producția „Brigada Nimic”, cea mai recentă comedie produsă de postul de televiziune.

Citește și: Fosta soție de care Papadopol a divorțat după 12 ani suferă de o afecțiune ciudată. „Doar natural”

Alexandru Papadopol are 49 de ani și este cunoscut pentru serialele de televiziune „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Lacrimi de iubire” și „Regina”.

Papadopol îl interpretează pe Giovanni în „Brigada Nimic”

Despre Giovanni, personajul pe care-l interpretează, actorul Alexandru Papadopol spune că generează umor prin caracterul său de bărbat care încearcă să cucerească orice femeie, în ciuda vârstei.

Citește și: Cum a vrut Ioana Ginghină să oprească divorțul de Papadopol, îndrăgostit de o colegă. Am pus tocuri

”Îmi place foarte tare să-l joc și mă distrez când este pus în tot felul de situații hilare alături de colegii lui, iar ei tot niște oameni ajunși acolo (n.r.: în Brigada Nimic) din cauza a tot felul de neajunsuri și neînțelegeri sunt. Giovanni e curajos, dar și grandoman.

Este invidios, dar și generos și un bun coleg. Încearcă să fie cuceritor, uitând, încă, că are o vârstă respectabilă, atât cât are și actorul Papadopol care-l interpretează. (râde) De cele mai multe ori, comicul se naște tocmai din încercările lui de a seduce cu orice preț orice femeie care îi iese în cale. Avem un caz clasic de criză a vârstei de mijloc, tratată de scenariști cu foarte mult umor”, a declarat Alexandru Papadopol pentru PRO TV.

Alexandru Papadopol, o nouă apariție la televizor, în serialul de comedie „Brigada Nimic”

Comedia „Brigada Nimic” începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO.

Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști care urmăresc cazurile mici și neînsemnate, întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri, pensionari, politicieni corupți și legile confuze. Aceștia încearcă să facă dreptate într-un mod plin de umor, relatează PRO TV.

Citește și: Părăsită de Papadopol pentru o colegă, Ioana Ginghină se mărită. De ce fostul soț nu este invitat

Serialul va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Alexandru Papadopol (Giovanni), Irina Ștefan (Carmola), Iulian Postelnicu (Săgeată) și Nicu Banea (Toma) sunt actorii principali din „Brigada Nimic”

Irina Ștefan este singurul personaj feminin din „Brigada Nimic”. Despre asemănările dintre ea și personajul pe care-l joacă în serial, actrița a declarat:

Citește și: Ioana l-ar invita la nuntă pe Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă. Cine se opune

„Serialul se concentrează pe povestea unei brigăzi de poliție, construită ad-hoc și formată din ofițeri foarte diferiți ca personalitate, cu un nivel de pregătire diferit, care încearcă, cu mari bătăi de cap, să rezolve o sumedenie de cazuri. 

Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate! Asemănări între mine și Carmola? Amândouă știm să dăm cu mătura și să apostrofăm pe cineva care întrece limita. Restul cred că sunt diferențe”, a declarat Irina Ștefan, pentru PRO TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te