HOROSCOP 26 - 28 aprilie. Zodiile care nu vor avea parte de odihnă în weekend: Muncă și probleme

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.04.2024 - 20:24
HOROSCOP 26 - 28 aprilie. Zodiile care nu vor avea parte de odihnă în weekend: Muncă și probleme - Foto: Pexles

HOROSCOP 26 - 28 aprilie. Zodiile care nu vor avea parte de odihnă în weekend: Muncă și probleme

SHARE

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Intuiția vie vă poate deschide ochii asupra unor adevăruri necunoscute. S-ar putea să dobândești claritate cu privire la o situație morală sau spirituală pe care o simți cu tărie și este posibil să fii atras să îți exprimi dezaprobarea față de persoanele care acționează în moduri imorale sau nedrepte.

Citește și: HOROSCOP 2024 Care sunt zodiile norocoase anul viitor. Au succes pe toate planurile

HOROSCOP 26 - 28 aprilie. Zodiile care nu vor avea parte de odihnă în weekend: Muncă și probleme

Poți și ar trebui să te enervezi din cauza cuiva care tratează oamenii cu lipsă de respect, care face rău cuiva sau care îi insultă pe alții sau pe tine însuți. Lăsând la o parte aceste situații, este înțelept să nu te amesteci în alegerile morale pe care nu le-ai face tu însuți, dar care nu fac rău nimănui.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Taur 20 aprilie - 20 mai

Schimbările personale pe care le faci ar putea atrage critici. Nu contează ce implică - o schimbare a stilului tău care să se alinieze mai mult cu cine simți că ești în interior, o schimbare în carieră care va dura ani de zile sau chiar o mutare într-un oraș complet diferit! Orice ar fi, s-ar putea să iritați unele pene.

Poate că prietenii sau familia refuză să vă înțeleagă decizia. În acest caz, puteți să vă apărați poziția pentru a o apăra. Faceți ceea ce este bine pentru dumneavoastră!

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Arătați lumii ceea ce vă interesează. Este posibil să existe o cauză care îți este aproape de inimă sau un eveniment actual care te lovește la suflet, iar vorbind cu mai multe persoane despre asta sau postând pe rețelele de socializare, le poți arăta tuturor celor pe care îi cunoști cât de mult îți pasă de această problemă specifică.

Aceasta ar putea fi o scânteie care îi determină și pe alții să se intereseze mai mult de acest subiect și ai putea începe o mică mișcare cu energia ta. Nu vă fie teamă să vă exprimați!

Rac 21 iunie - 22 iulie

Aventură, libertate, entuziasm - totul este acolo pentru tine! Deși este posibil să nu fi avut o tonă de încredere în capacitatea ta de a-ți extinde viața înainte, simțindu-te eventual aproape prins în zona ta de confort, ești gata să sapi adânc și să te aventurezi cu curaj în necunoscut.

Ori de câte ori începi să te simți reținut de ceea ce obișnuia să-ți ofere confort sau prins în capcană de ceea ce te făcea cândva să te simți în siguranță, este timpul să reechilibrezi balanța. Preia controlul asupra vieții tale!

Leu 23 iulie - 22 august

Investițiile s-ar putea să te cheme în mod constant. Fie că este vorba de o investiție financiară reală în care dai bani, o investiție emoțională într-un prieten sau o investiție în sănătatea ta prin alegerile stilului de viață, poți lua măsuri pentru a te pregăti pentru succes mai târziu în viață. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să faceți totul bine de prima dată, dar fiți prudent cu activele inițiale. Asigurați-vă că vă puneți energia într-un loc, persoană sau lucru care va fi reciproc.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Doi nu este întotdeauna mai bine decât unul, dar s-ar putea să nu ai ocazia să alegi să lucrezi singur. Chiar și atunci când te bucuri de compania cuiva, s-ar putea să nu fiți întotdeauna de acord cu direcția pe care o iau proiectele sau obiectivele tale.

Compromisul este necesar în această perioadă, așa că, indiferent cât de mult îți dorești să rămâi întru totul fidel viziunii tale inițiale, pregătește-te să faci un compromis. Niciunul dintre voi nu ar trebui să îl eclipseze pe celălalt. Fii deschis la cooperare cât mai bine!

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Consecvența vă va duce la linia de sosire. Circumstanțele în care te afli pot implica începerea unui nou proiect, în care trebuie să pui bazele noi cu grijă pentru un rezultat de succes sau ajungi la finalul unui plan căruia i-ai dedicat rutina pentru a-l finaliza de ceva timp.

Grija și atenția ta pot ridica orice demers dincolo de punctul în care ar fi putut ajunge cu un efort mai timid și probabil că te vei simți destul de împlinit după ce îl termini. Eforturile de zi cu zi ar trebui să triumfe în cele din urmă!

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Pasiunile recente ale tale pot necesita riscuri pentru a-ți atinge scopurile. Fie că este vorba de a încerca o șansă de reușită în carieră sau doar de a-ți face curaj să vorbești cu cineva care te interesează, este un moment bun pentru a încerca!

Pentru prima dată, a merge pe un picior de plecare are șanse mari să te îndrepte spre viața pe care ți-o dorești. În loc să te convingi să renunți la ceva înainte de a încerca măcar, sapă adânc și spune-ți că poți să o faci!

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Este timpul să lupți pentru ceea ce simți! Ești plină de foc în această perioadă, iar lucrurile pe care vrei să le spui s-ar putea să-ți iasă pe gură înainte de a te gândi să le oprești.

Este periculos de ușor să devii obsesiv și să le vorbești celorlalți despre interesele tale, așa că fă un efort să te stăpânești. În acest fel, ceilalți ar trebui să fie mai dispuși să vă recepționeze mesajul, nu să vă ignore. Nu întotdeauna este vorba de mesaj, ci de modul în care îl transmiteți.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Nu ar trebui să fii nevoit să te reții, Capricorn. Poate că ți-ai reprimat de ceva vreme cuvintele necesare. Cu cât lași mai mult timp presiunea să se acumuleze, cu atât va fi mai greu să continui să o împingi în jos.

Poate că ai superputerea unei fețe de poker practic perfecte, dar nu este sănătos să păstrezi o șaradă permanentă - la urma urmei, în spatele acestei șarade, resentimentele tăcute sau anxietatea vor crește și vor crește. Dacă există ceva ce vrei să spui, este timpul să îi dai drumul!

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Modul de apărare, activat! Fie că este vorba de tine pe care te aperi sau de o altă persoană care nu este capabilă să se apere singură, probabil că ești neobișnuit de păzită și mai mult decât pregătită să iei atitudine.

Deși este puțin probabil ca tu să fii cel care inițiază o confruntare între tine și cealaltă persoană, ești pregătit să o duci la bun sfârșit, rămânând ferm și nepermițându-ți ca tu sau altcineva să fie bruscat de un bătăuș. Nu trebuie să se ajungă la lovituri - puteți rezolva această problemă cu ajutorul cuvintelor.

Pești 19 februarie - 20 martie

Ești capabil să iei lumina reflectoarelor - atâta timp cât nu te ferești de ele! Cu o pasiune crescută, mai multe căi de progres și o dedicare sporită, te poți urca pe valul de vibrații bune de astăzi.

Principalul obstacol pentru tine astăzi este, ei bine, tu, deoarece s-ar putea să lași deoparte aceste oportunități în favoarea unor activități mai rutiniere și monotone. Întreabă-te dacă nu cumva ideea de responsabilități sporite te-a intimidat să eviți acest impuls ascendent. Nu-ți bloca propriul drum spre succes!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te