Rapid Bucureşti, cutremur de pământ fotbalistic. Un conducător al clubului demisionează

DE Florin Budescu | Actualizat: 30.04.2024 - 13:42
Rapid Bucureşti, cutremur de pământ fotbalistic. Un conducător al clubului demisionează - Foto: INQUAM PHOTOS/Eduard Vânătoru
Rapid Bucureşti, cutremur de pământ fotbalistic. Un conducător al clubului demisionează - Foto: INQUAM PHOTOS/Cosmin Enache

Rapid Bucureşti, cutremur de pământ fotbalistic. Un conducător al clubului demisionează. Daniel Niculae (41 de ani) nu va mai fi președinte de club.

SHARE

Rapid Bucureşti, cutremur de pământ fotbalistic. Un conducător al clubului demisionează. Daniel Niculae (41 de ani) nu va mai fi președinte de club, în Giulești.

Fostul atacant, care a scris istorie pentru Rapid, își va da demisia de la gruparea finanțată de Dan Șucu.

Rapid Bucureşti, cutremur de pământ fotbalistic. Un conducător al clubului demisionează

Potrivit celor mai calde informații apărute în presa sportivă din România, Niculae a luat deja decizia și nu va mai continua să colaboreze cu giuleștenii începând din vară.

Daniel Niculae, fost atacant care a câștigat tiltul, două Cupe și două Supercupe în Giulești, activează ca președinte în cadrul clubului Rapid din aprilie 2021, atunci când a fost convins să revină în proiect de Victor Angelescu.

Niculae a pus umărul la renașterea echipei în ultimele sezoane, însă în 2024 a fost în centrul câtorva episoade controversate. Iar poate cel mai mediatizat dintre ele este dosarul „Pyro”, în care fostul atacant este anchetat pentru că ar fi facilitat introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane de către fanii Rapidului, conform ProSport.

Citeşte şi: Ce echipă a ales să antreneze Dan Petrescu, în Superligă: Rapid sau CFR?

În plus, nici pe plan sportiv lucrurile nu merg foarte bine. Rapid a ratat toate obiectivele în sezonul 2023 – 2024, pe care l-a început cu așteptări foarte ridicate.

În acest context, Fanatik anunță că Daniel Niculae a luat decizia de a-și da demisia de la Rapid. Înfrângerea cu Universitatea Craiova de luni seară, scor 1-2 în Giulești, l-a convins că nu mai este cale de întoarcere, după cum informează sursa menționată.

Daniel Niculae va continua să rămână asociat cu Rapid și la ultimele trei jocuri ale giuleștenilor din acest sezon, din dorința de a nu agita și mai tare apele, după cum informează sursa citată. Ulterior, odată cu încheierea sezonului competițional, el îi va prezenta demisia lui Dan Șucu.

Citeşte şi: De ce l-au săltat mascații pe Daniel Niculae, președintele Rapidului? Audiat alături de galerie

Prin intermediul ProSport, Dani Coman, și el fost jucător la Rapid, a ținut să îi transmită un mesaj de încurajare lui Daniel Niculae, care așa cum am precizat nu trece prin cea mai bună perioadă în finalul sezonului 2023 – 2024:

Foto: INQUAM PHOTOS/Cosmin Enache

"Daniel Niculae trebuie să fie puternic în această perioadă, eu asta îi transmit! Sunt alături de Nico în aceste momente, pentru că oamenii care îl cunosc cu adevărat știu ce fel de om este. Un băiat de mare, mare caracter, un tip extraordinar, așa îl pot caracteriza pe Daniel Niculae”, a transmis Dani Coman, prin intermediul ProSport.

Daniel Niculae a profesat la Rapid din postura de președinte în două intervale, august 2017 – iunie 2018 și din aprilie 2021 până în prezent. În calitate de conducător de club, fostul atacant nu a mai colaborat cu nicio altă grupare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te