Marcel Ciolacu spune în ce condiții va demisiona din funcția de șef al PSD. „Îmi văd de drum”

DE Catinca Doboș | 25.04.2024 - 20:21
Marcel Ciolacu spune în ce condiții va demisiona din funcția de șef al PSD. „Îmi văd de drum” - Foto: Marcel Ciolacu Facebook

Marcel Ciolacu spune în ce condiții va demisiona din funcția de șef al PSD, într-o declarație din cadrul ședinței de Guvern de la Timișoara. „Îmi văd de drum”

SHARE

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, șeful PSD, a anunțat în ce condiții va demisiona din funcția de șef al PSD, în cadrul ședinței de Guvern de la Timișoara. „Dacă e vreo problemă, eu plec”.

„Îmi văd de drumul meu”

„Ați vrea să ne lăsați să ne voteze? Eu mi-am asumat mereu, că dacă pierd localele, ziceam că dacă pierde PSD-ul, eu plec. La generale mi s-a spus că pierd alegerile, le-am câștigat și pe acelea. 

Îmi văd de drumul meu. Mai e vreunul anunțat că pierd alegerile? E așa important să îmi dau eu demisia, spuneți, că dacă e vreo problemă, eu plec”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul ședinței de Guvern susținute la Timișoara.

Sedința de Guvern de la Timișoara e un semn de respect pentru toți locuitorii din Timiș

Marcel Ciolacu a subliniat în ședința de Guvern că Timișul duce lipsă de proiecte majore, deși este un importal pol de creștere economică a țării.

„În primul rand, adoptam azi hotărârea de guvern care ne permite plata pensiilor înaintea Sărbătorilor de Paști. Este un gest firesc de respect fata de seniorii României.

Citește și: Ciolacu: „Sărbătoarea de Pesah ne aminteşte de puterea credinţei”

Știu că vă fi mult de munca în ministere, case de pensii, posta, bănci. Dar cred că toți cei implicați care au un părinte, o bunica sau un unchi își dau seama cât de mult contează acest gest, mai ales înaintea unei asemenea sărbători!

Am vrut să facem aceasta ședință de Guvern la Timișoara în semn de respect pentru toți locuitorii din Timiș. Este un semnal clar pe care Guvernul României îl da astăzi. Județul Timiș merita și are dreptul să aibă parte de investiții guvernamentale mari, pe măsură contribuției pe care o are la PIB-ul României.

Citește și: Ciolacu: "România continuă să atragă investitori din Emiratele Arabe Unite"

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, că în Banat: Timisul a fost văduvit mult prea mult timp de proiecte majore, desi este unul dintre polii de creștere economica ai tarii. în 30 de ani, prea putini din banii cetățenilor din Timiș s-au întors aici în investiții care să le facă viață oamenilor mai buna.

Vrem să schimbam aceasta situație și de aceea am venit astăzi cu proiecte concrete, care au un impact major asupra dezvoltării județului”, a anunțat prim-ministrul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 1

Denes Kovacs 26 aprilie 2024 15:37
#1

Marcel Ciolacu ,Klaus Iohannis și PNL sunt Complici la Grup de Crima Organizata Transfrontalieră pentru Ucidere Tatălui Meu la comanda unii milionar din Germania care venea la Casele de Copii din Ani 1990 . Sa trecut frontiera de Stat fraudulos și Politia musamalizeaza fapta și ucidere tatălui meu . Solicit Demisa Guvernului și a Președintelui Klaus Iohanns si a Prim Ministului Marcel Ciolacu

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te