Recunoașteți personajele? Cele mai importante ființe din viața lui Florin Piersic. Mă gândesc la voi

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.05.2024 - 16:43
Recunoașteți personajele? Cele mai importante ființe din viața lui Florin Piersic. Mă gândesc la voi - Foto: Arhiva
null
null

Recunoașteți personajele? Cele mai importante ființe din viața lui Florin Piersic sunt Tataian Iekel și fiul lor Florin Piersic Junior. Ce însemnătate au avut cei doi în viața actorului Florin Piersic și în ce relații sunt cei trei acum?

SHARE

Recunoașteți personajele? Cele mai importante ființe din viața lui Florin Piersic. „Mă gândesc la voi”. Ce însemnătate au avut cei doi în viața actorului Florin Piersic și în ce relații sunt cei trei acum? Dacă încă nu i-ați recunoscut este vorba despre iubirea vieții marelui Florin Piersic, actrița Tatiana Iekel și rodul iubirii lor, Florin Piersic Junior. 

Cei doi au avut o relație foarte sudată, Piersic Junior spunând la un moment dat că este mama sa era foarte mândră de el:

„Mi-a zis la un moment dat: Eu nu vreau să spună lumea: ‘Uite’l pe fiul Tatianei Iekel’, vreau să spună: ‘Uite’o pe mama lui Florin Piersic jr.’”

Cele mai importante ființe din viața lui Florin Piersic

Maestrul Florin Piersic trece prin momente neplăcute acum, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Gândul însă îi este tot la cele mai importante fiinețe din viața sa și anume iubirea vieții lui Tatiana Iekel și rodul iubirii lor, Florin Piersic Junior. 

Tatiana Iekel a fost căsătorită timp de 14 ani cu Florin Piersic, din mariajul lor născându-se Florin Piersic junior. Cei doi s-au despărțit pentru că Florin Piersic era „un mare crai”.

Citește și: Florin Piersic „Mi-e frică de moarte. Vreau să mai trăiesc”. De ce a făcut actorul aceste declarații

Povestea lor de iubire a început în anul 1958, la Paris. Cei doi s-au căsătorit în anul 1960 şi s-au despărţit în anul 1974. Din mariajul lor a rezultat un copil, Florin Piersic Junior care, ulterior, a urmat aceeaşi carieră ca şi părinţii săi celebri.

Într-un  interviu acordat la un post Tv, Tatiana Iekel mărturisea: „Nu a fost iubirea vieții mele. N-aș putea să spun asta. Iubirea vieții mele a început când aveam 13 ani și eram elevă la Iași. El a fost cea mai mare iubire a vieții mele și ne-am despărțit din cauza lui Florin. . Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim...”

Actrița a murit în anul 2017 și a fost prima soție a lui Florin Piersic. Aceasta a lăsat un gol imens în inima artistului, care a transmis și un mesaj la un moment dat.

„Tatiana, scumpa mea, de când ți-ai luat zborul către stele, mă gândesc neîncetat la tine, la noi, la cum ai apărut în viața mea și m-am îndrăgostit definitiv de tine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despărțit, la cum a apărut pe lume băiatul nostru pe care tu îl adorai și de care eu sunt atât de mândru și mai ales la cum am rămas prieteni, până la sfârșitul sfârșitului. Eu, Florin, cu durere și lacrimi în ochi și în suflet, îți sărut mâna și îți mulțumesc că mi-ai fost alături și m-ai însoțit cu gândul tău bun, chiar și atunci când am fost departe unul de celălalt.

Dar tu știi bine, că deși viața ne-a despărtit, noi am rămas mereu aproape”, a spus Florin Piersic la puțină vreme după moartea Tatianei.

Ce relația are Florin Piersic cu fiul său?

Fiul lui Florin Piersic a povestit în cadrul unei emisiuni despre relația pe care o are cu tatăl său. Acesta a declarat că nu sunt foarte apropiați, iar totul a plecat de la un film regizat de el cu ani în urmă.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu’, a dezvăluit Florin Piersic Junior, la Kanal D.

Acesta a specificat și faptul că nu poate comunica cu tatăl său.

Citește și: Secretul lui Florin Piersic pe care l-a ascuns o viață întreagă. Ce a făcut în urmă cu 40 de ani?

„Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe casete audio de la 22 – 23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani. 

Am zis că dacă nu se vor demagnetiza casetele alea, le ascult la 80 de ani pentru că el nu va mai fi în viață, iar eu am să fiu un moș care ascultă ce spunea taică-su și râde.

O să îmi scot proteza, o pun acolo și mă distrez. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol. În toate mesajele alea se juca, vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de ale lui și erau făcute haios doar pentru mine.” a povestit acesta.

Piersic trece prin momente delicate

Institutul Matei Balș din București a anunțat că Florin Piersic se află „într-o evaluare complexă legată de procesul infecțios”, iar starea actorului este stabilă în acest moment, dar evoluția poate fi imprevizibilă, având în vedere vârsta și comorbiditățile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te