Câți bani câștigă copiii Andreei Esca la America Express. Suma colosală pentru fiecare episod apărut

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.11.2023 - 19:05
Câți bani câștigă copiii Andreei Esca la America Express. Suma colosală pentru fiecare episod apărut - Foto: Antena 1 / imagine cu caracter ilustrativ

Cei doi copii ai Andreei Esca se descurcă de minune în emisiunea de succes difuzată la Antena 1. Cei doi fac echipă în America Express, lucru care le aduce bani frumoși pe drumul Soarelui. Iată cât câștigă cei doi.

SHARE

Cei doi copii ai prezentatoarei de la PROTV au făcut senzație la America Express. Aris și Alexia au făcut echip, oferind o surpriză fanilor emisiunii. Iată câți bani au câștigat cei doi pentru fiecare episod în care apăreau.

Ce bani câștigă Aris și Alexia la America Express

Nouă echipe au pornit în aventura vieții lor, iar Drumul Soarelui îi va purta pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase și pline de aventuri extraordinare. În acest sezon, copiii Andreei Esca, Alexia și Aris sunt în prim plan, iar mulți s-au întrebat câți bani au primit cei doi pentru participarea la America Express

În noul sezon America Express, Alexia Eram a acceptat să facă echipă cu fratele ei mai mic, Aris Melkior Eram. Telespectatorii îi urmăresc cu mare drag pe cei doi copii ai Andreei Esca, celebra știristă de la PRO TV. Se pare că Alexia și Aris ar fi ajuns în marea finală a show-ului, însă au terminat pe locul 2.

Totodată, cei doi adolescenți ar fi fost cei mai bine plătiți dintre toate vedetele participante la noul sezon America Express, conform Cancan. Se speculează că pentru fiecare episod, copiii Andreei Esca ar fi încasat câte 2500 de euro fiecare.

Cu toate că se înțeleg de minune la America Express, Alexia și Aris au avut o perioadă în care s-au îndepărtat unul de altul. Emisiunea i-a ajutat să își reconsolideze relația.

„După America Express ne-am unit foarte mult, când eram mici îl chinuiam foarte tare, în adolescență ne-am îndepărtat, fiecare avea prietenii lui”, a spus Alexia.

Privindu-și evoluția la TV, cei doi încă nu reușesc să își dea răspunsuri la anumite întrebări, mai ales când vine vorba despre reacțiile lor.

„E o combinație de sentimente, cred că de aia plângi, eu încerc să îmi dau seama de ce am plâns, încă nu am găsit răspunsuri la mai multe întrebări. De exemplu, de ce Edward a mâncat atât de mult”, a spus Alexia.

„Nici eu nu m-am așteptat, nici nu știu când avea timp. Și cum de e atât de slab în primul rând”, a spus Aris.

„El se oprea, își mai lua un hot dog, eu mi-am luat chipsuri la un moment dat”, a zis Alexia.

Cei doi au studiat în străinătate

Copiii Andreei Esca au urmat cursurile Liceului Francez Anna de Noailles, liceu pe care cei doi l-au descris ca fiind unul foarte strict. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

Nici Aris nu a rămas mai prejos și a povestit că a fost exmatriculat din liceu o săptămână. „E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el.

Citește și: Elena Lasconi o atacă dur pe colega de partid, Clotilde Armand: „Tu ești votat să faci treabă”

Lucrurile nu aveau să se termine așa: „Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…)

Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit el

După ce a absolvit liceul în România, Aris Eram a plecat la studii în Barcelona, Spania. Acum, participă la America Express alături de sora lui mai mare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te