HOROSCOP, 29 aprilie Berbecii și Gemenii primesc vești bune de la muncă, Avertisment pentru Balanță

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.04.2024 - 20:41
HOROSCOP, 29 aprilie Berbecii și Gemenii primesc vești bune de la muncă, Avertisment pentru Balanță - Foto: Profimedia Images

HOROSCOP, 29 aprilie Berbecii și Gemenii primesc vești bune de la muncă, Avertisment pentru Balanță.

SHARE

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Ambiția te poate duce acolo unde îți dorești, dar tu decizi cum să ajungi acolo. Această ambiție poate părea prea puternică pentru a fi controlată, dar, în realitate, dorința ta de a obține ceva nu ar trebui să-ți copleșească simțul binelui.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Este important să te aperi și să arăți lumii că ești o forță de luat în seamă, dar nu trebuie să fii nejustificat de nepoliticos sau crud pentru a face acest lucru. Poate fi un șef care face lucrurile să fie făcute și un prieten sau un membru al familiei care te sprijină.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Urgența ar putea să vă pună în alertă maximă. S-ar putea să îți dai seama că termenul limită pentru un proiect este mult mai aproape decât ai anticipat sau că persoana pe care te-ai bazat trebuie să depindă brusc de tine după un eșec surpriză.

Citește și: HOROSCOP Care va fi cea mai fericită zi a ta în 2024 după zodia ta? Astrologii anunță norocoșii

Este timpul să accelerezi, Taur. Da, este de înțeles că te simți copleșit în acest moment, dar nu uita că poți performa excelent sub presiune. Pune umărul la treabă și du-te până la linia de sosire.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

S-ar putea să fiți tentat să vă străduiți să câștigați într-un mod care să pună pe altcineva înapoi. Ar putea fi vorba de o oportunitate de angajare pentru care tu și un coleg de muncă sunteți în competiție sau ai putea fi literalmente într-o competiție sportivă și să încerci să învingi un alt jucător sau o altă echipă. Nu pierdeți din vedere spiritul de bună purtare sportivă! În cele din urmă, nu contează dacă ești un învingător sau un învins, atâta timp cât o faci cu umilință și grație.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Renunțarea la ranchiună îți poate înălța sentimentul de identitate. S-ar putea să fi lăsat ca răutatea sau dorința de a le dovedi celorlalți că greșesc să te motiveze în trecut; Deși aceste lucruri pot fi motivații grozave pe termen scurt, această negativitate nu provine dintr-o sursă sănătoasă pe termen lung.

În plus, probabil că veți rămâne fără această inspirație odată ce le veți dovedi că au greșit, și atunci ce vă va motiva? Căutați inspirația pentru a deveni o persoană mai bună, nu de la cei care nu vă plac.

Leul 23 iulie - 22 august

Lasă creativitatea să-ți fie ghid. S-ar putea să fii tentat să încerci să-i imiți pe alții și, deși imitația este cea mai înaltă formă de lingușire, poate provoca tensiuni între tine și persoana pe care o imiți. Să te inspiri de la altcineva și să îi dai o turnură unică poate funcționa bine, dar energia actuală creează un risc mai mare de a fi văzut ca un imitator. În timp ce mulți oameni au muzei similare, faceți tot posibilul să fiți cât mai original în acest moment.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

S-ar putea să vă simțiți blocat între calea altcuiva sau autostrada. Cineva din viața ta ar putea acționa într-un mod controlat, făcându-ți dificil să te exprimi.

S-ar putea să pară că au un control de fier asupra ta. Încercarea de a fi blând și amabil ar putea să nu aibă același efect asupra acestei persoane ca și asupra altora, așa că s-ar putea să fie nevoie să vorbești ferm atunci când stabilești limite cu ei. În caz contrar, riscați să vă pierdeți integritatea în fața capriciilor.

HOROSCOP, 29 aprilie Berbecii și Gemenii primesc vești bune de la muncă, Avertisment pentru Balanță 

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Ceea ce spui s-ar putea întoarce împotriva ta. Ați putea fi tentat să vorbiți fără menajamente sau cu duritate, iar ceilalți ar putea considera că acest lucru vă judecă. Aveți voie să aveți opinii intense despre anumite subiecte, până la punctul în care vă este greu să vă păstrați tăcerea. Totuși, încercați să vă opriți și să vă gândiți înainte de a vorbi. Ar fi înțelept să faci un efort pentru a înțelege diferența dintre ceea ce trebuie spus și ceea ce nu poate fi spus. În acest fel, veți putea obține cel mai bun impact.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Nu poți vibra cu toată lumea, Scorpionule, dar poți fi curtenitor cu cei care dansează pe ritmuri diferite. S-ar putea să fi fost în dezacord cu cineva pentru o vreme, dar ceva ce afli despre acea persoană astăzi îți adâncește înțelegerea caracterului ei. Nu trebuie să îți placă, dar vei dori, potențial, să fii puțin mai răbdător cu ei. S-ar putea să ajungi să vrei cu adevărat să petreci timp cu ei, chiar dacă nu v-ați înțeles de la început.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Ai grijă să nu devii obsedat de tine însuți sau să nu devii prea fascinat de interesele tale. Poate fi mai ușor decât de obicei să ai o viziune tunelară și să vezi lucrurile doar din perspectiva ta, când alte persoane pot fi încă foarte implicate în gestionarea unei situații sau în luarea unei decizii.

Ceea ce îți dorești sau ceea ce te interesează profund este important, dar nu atât de vital încât să îi copleșească pe ceilalți oameni din viața ta. Cu cât vă puteți pune mai mult în locul altor persoane astăzi, cu atât mai bine.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Este posibil să te simți frustrat pentru că mesajele tale nu ajung la destinație. Fie că cineva pur și simplu nu înțelege ce ai de spus, fie că mesajele tale nu ajung din cauza unui serviciu prost, această lipsă de comunicare te-ar putea scoate din minți! Ține minte că totul se întâmplă la timpul său și, dacă ești temporar în imposibilitatea de a comunica, s-ar putea să nu fie momentul ca mesajul tău să fie auzit. Lăsați totul să se dezvolte în timpul său natural.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Poți descoperi ceea ce crezi fără să devii dogmatic. S-ar putea să fi crezut ceva atât de puternic încât l-a determinat să încerce să-și impună convingerile asupra celorlalți sau să fi urmat exemplul altcuiva pentru că părea atât de pasionată. Oricum ar fi, planetele vă spun că aceste metode nu funcționează la nesfârșit. Fă un efort să practici să trăiești și să lași să trăiești, mai degrabă decât să insiști că știi calea cea bună sau să ții pasul cu cineva doar pentru că ții la el.

Pești 19 februarie - 20 martie

Este posibil ca obiectivele tale să te fi pus în pericol de a te pierde. Deși nu te poți pierde niciodată, este posibil să îți reprimi părți din suflet pentru a prioritiza atingerea obiectivelor profesionale sau pentru a te ocupa de alte responsabilități urgente. Este admirabil faptul că ești dispus să muncești atât de mult, dar nu uita: trebuie totuși să îți rezervi timp pentru a te relaxa sau riști să te epuizezi. Ia-ți un moment pentru a sta și a respira, și poate chiar să te distrezi!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te